reactie’s

Lieve Nicole,
Toen ik je afstemming las was dit voor mij thuis komen. Echt geraakt door jou woorden en je omschrijving over hoe ik de dingen ervaar en voel. Herkenning! Mijn doel en waar mijn hart een sprongetje van maakt heb je ook al zo mooi omschreven.
Ook waar ik nog tegen aan loop en aan mag werken vanuit mijn eigen kern. Ook de kaart die je voor me hebt getrokken sluit hierbij perfect aan. Deze afstemming is voor mij een versterking voor mijn gevoel en onzekerheid, de afstemming sterkt mij in wie ik ben en wat ik uit wil stralen in de wereld, heel erg dankbaar dat je dit voor me wilde doen.
C.

 

Ik sliep al jaren slecht. Had al van alles geprobeerd, maar niets hielp. Toen heb ik Nicole om hulp gevraagd. Ik kende haar als collega-ondernemer, en ze kwam erg betrouwbaar en integer op me over. Nicole heeft toen een luisterkindafstemming voor me gemaakt. Ik hoefde alleen maar een foto en mijn naam door te geven, en heb er verder niets van gemerkt. Hoe makkelijk kan het zijn.Ik weet nog dat ik de afstemming binnen kreeg via de mail, en dat ik er helemaal stil van was. Het was allemaal zo treffend wat ze schreef, en er stond zoveel in wat me raakte. De reden van mijn slechte slapen had ik nooit zelf kunnen bedenken, maar na de afstemming ging het wel degelijk een heel stuk beter! Ik heb veel meer rust gevonden. Bovendien stonden er nog een hoop tips bij wat ik verder nog kon doen om mijn kwaliteit van slapen te verbeteren, en stond er zelfs een stukje in wat me in mijn bedrijf verder heeft geholpen. Ik voel me dankbaar dat ik dit mooie geschenk van Nicole heb mogen ontvangen, en hoop dat ze nog veel mensen hiermee blij mag maken! Het is heel bijzonder wat ze doet!

Nicole Schlösser
Eigenaar/coach/trainer van Mijn Lichtpunt

 

Na mijn luisterkindafstemming merk ik dat ik steviger in mijn schoenen sta; ik kan en vooral durf beter aan te geven wat ik prettig vind, maar vooral ook wat ik nodig heb. Ik koos er vroeger altijd voor om niks te zeggen en door te gaan door zaken weg te stoppen. Nu heb ik de keus om dit wel of niet te doen en ben me ervan bewust. Dit zorgt ervoor dat ik me van binnen opgeruimder voel en minder ballast mee draag. Door dit gevoel van extra ruimte laat ik me minder snel uit balans brengen door anderen. Wat me vooral erg aansprak aan het krijgen van een luisterkindafstemming is het feit dat je er zelf helemaal niks voor hoeft te doen. Het gebeurt op afstand en je hebt het niet eens door – ik was bijvoorbeeld gewoon aan het werk. De informatie die ik terugkreeg bleek bij toevallige navraag bij familieleden exact te kloppen. Kortom; ik vond het een positieve ervaring die erg heeft bijgedragen aan mijn ontwikkeling.                                     S.

 

Na een healing voel ik mij lichter en helder in mijn hoofd, waardoor ik op een realistische manier kan kijken naar mijn situatie en erna kan handelen om verder te komen.
M.

 

Dank je voor een hele mooie reading met veel herkenning.
Mooi en bijzonder om te horen hoe je dat allemaal doorkrijgt.
Ik ben blij met het antwoord dat ik kreeg op de belangrijke
vraag waarmee ik de reading in ging.
Richard Hereijgers

 

Afgelopen zaterdag heb ik een reading bij Nicole gehad. Ik heb dit als heel fijn ervaren. Nicole is een rustige fijne vrouw. Ze kan heel duidelijk weergeven wat jou aura laat zien. Waar je op dit moment staat en waar je op dit moment mee bezig bent. Ze is zuiver in het verwoorden wat ze waarneemt. En ze heeft mijn vragen ruimschoots beantwoord. Echt een aanrader.
H.