Stromen

Stromen
beekje

Met je stroming meegaan
Voeten in het water
Je lekker mee laten voeren met de stroom van het leven.

Soms heb je momenten dat alles stroomt, dat alles in een flow gaat. Het gaat bijna vanzelf. Je hoeft niet na te denken of er moeite voor te doen. Het dient zich gewoon aan en je gaat heel natuurlijk van het een naar het ander.

Er zijn natuurlijk ook momenten dat het allemaal niet wil lukken. Dat je veel moeite en energie erin stopt en je komt nog niet een stap verder. Op dat moment blokkeert jouw stroom. Dan kan de energie niet vrij doorstromen.

Wat heb jij nodig om jouw stroom weer te laten stromen? Ben jij op dit moment verbonden met de aarde zodat alles goed door kan stromen, zodat er dingen kunnen ontstaan?
Hoe voelt jouw lichaam? Mag jij voelen en stilstaan bij wat er is? Je kunt namelijk alleen creëren en alles laten stromen, als je ook aandacht hebt voor wat er is. Voor de signalen die je lichaam jou geven. Als er iets niet mag zijn, dan kan er een blokkade ontstaan..

Zelf had ik ditmaal zoiets van o, jee ik mag weer een stuk voor “De Heremietkrant” schrijven. Wat zat ik dit keer schrijven? Oke, laat het maar los……..
Zittend in de zon met mijn voeten in een “ijskoud” stromend beekje, kom ik tot rust, dicht bij mijzelf en verbonden met de aarde. En…… gelijk inspiratie om te gaan schrijven.

Dus waar heb jij nu echt behoefte aan? Wat zou jou nu goed doen? Kijk naar wat wel kan en niet naar eventuele “onmogelijkheden”. Maak hier ruimte voor. Leef je leven en laat het stromen.
Wat geeft je lichaam hierbij aan? Sta hierbij stil en laat het er zijn. Geef er ruimte aan. Zodat het weer kan stromen en jij kunt gaan oogsten wat jij gezaaid hebt.

Geniet vanuit alle rust en ruimte wat er allemaal op je pad mag komen de komende weken.

Liefde volle groet,
Nicole